Tietosuojaseloste

TIETOSUOJA-ASETUKSEN 30 ARTIKLAN MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE

1. Rekisterin nimi

Suviseurojen verkkokauppa

2. Rekisterinpitäjä

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Kiviharjunlenkki 7, 90220 OULU

Y-tunnus 0210188-4

3. Rekisteriasioista vastaava

Päivi Timlin, paivi.timlin@srk.fi

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Suviseurojen verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja  henkilötietoja käytetään tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteiden hoitamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätyt tiedot on henkilö itse ilmoittanut verkkokauppaa käyttäessään.

Rekisteriin kerätään rekisteröidystä perustiedot:

a) Nimi

b) Lähi- ja postiosoite

c) Puhelinnumero

d) Sähköpostiosoite

e) Tilausten tiedot

6. Tietojen luovutukset ja siirrot

Rekisteröidyn henkilötietoja voidaan siirtää toimeksiannosta käsitteleville palveluntarjoajille ja alihankkijoille, kuten esim. Checkout-maksupalvelu. Tietoja voidaan siirtää myös tietyille yhteistyötahoille rekisteröidyn suostumuksella.

Rekisteröidyn henkilötietoja voidaan lain mukaan luovuttaa kolmansille osapuolille myös ilman

rekisteröidyn suostumusta, kun laki tai viranomaismääräys velvoittaa luovuttamaan tietoja.

Rekisteröidyn henkilötietoja ei luovuteta tai siirretä Euroopan unionin ("EU") tai Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolelle.

7. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.

8. Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista tai tietojen poistamista.

9. Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää erikseen myönnettyä käyttäjätunnusta. Järjestelmään kirjautuminen edellyttää henkilökohtaista salasanaa.

Tietoja säilytetään tietoturva- ja muut tietosuojakäytännöt huomioiden. Niihin on pääsy vain erikseen nimetyillä henkilöillä.

Varauksesi on tyhjä

Toimitusehdot

Kenttämaksulipuke

Maksusuorituksen jälkeen ohjelma palaa sivulle, josta voit tulostaa kenttämaksulipukkeen. Lipuke toimitetaan myös antamaasi sähköpostiosoitteeseesi, josta voit tulostaa lipukkeen myöhemminkin.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Neocard-kortilla kauppa syntyy asiakkaan ja verkkokauppan välillä.